Earth’s House

03

LOCATION: Oaxaca de Juaréz, México
YEAR: 2012

Climate Monitoring and Environmental Culture Center. An 8 meter wide compact and monolithic volume, nautilus shaped in plan, inspired in the aztec symbol for communication. A red brickwork pattern brakes horizontally the pureness of the white lime painted wall while the projection room inside is dark blue, according to NASA specifications, to create the best lightning condition for the spherical projection

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s