Restaurant Asador Vasco

_MG_7129

LOCATION: Colonia Reforma, Oaxaca de Juárez, México
YEAR: 2014

A Basque Restaurant designed on a second floor of a commercial plaza in Oaxaca. The space was designed to include a variety of flexible spaces to create different dinning areas. The whole process included the specific design of every detail including the custom made floor tiles inspired in the traditional basque flower made in red and black colors. The restaurant can function as an open space including the balcony and bar areas but can also reassemble itself with a custom made partition wall that can be created by just pushing a wall panel.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s