Gabrielle House

topo

LOCATION: Oaxaca de Juárez, México
YEAR: 2015

A renovation of a 2 floor house from the seventies located in the city center of Oaxaca. Designed for a former stage designer, the aim was to change the spatiality of the old construction and characterize each space with details that reflected the owner. Wood, metal, bricks and paste tiles are some of the elements that give a new life to the house.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s